Du læser lige nu
Med én hånd

Med én hånd

Mad du kan spise med én hånd – fordi barsel. Eller måske sidder du og læser til eksamen, måske har du større børn, måske elsker du bare at multitaske.. Derfor en liste med mad som du kan indtage, med én hånd. Jeg har fået hjælp fra jer – i er altid fulde af gode råd og tips. Tak! Jeg skal i køkkenet asap og lave pølsehorn..

Her er listen over mad du kan spise med én hånd, hvis du f.eks. (som jeg) sidder og ammer mere eller mindre konstant.

 • pølsehorn (skal laves asap og kan jo fryses ned!)
 • overnight oats som kan laves dagen før og høvles ned en én hånd
 • grøntsags stave (kan med fordel laves på forhånd og opbevares i køleskabet). Jeg er glad for gulerødder, agurk, peberfrugt, blomkål og sukkerærter
 • det meste frugt, selvom jeg kæmpede med at åbne en banan forleden. Men et æble, en blomme, en pære kan spises uden problemer
 • drikke yoghurt eller drikke skyr
 • proteinbarer (de her smager bedre end marcipanbrød..)
 • protein snack (seriøst, de her..de er vanvittige hvis du godt kan lide kit kat!)
 • snickers…
 • æggemuffins. De kan laves i en uendelighed! Til 12 muffins skal du bruge 8 hele æg, salt, peber og lidt vand. Bland det hele sammen og knald det i du lige har. Det kan være grønt, bacon, purløg, svampe etc. Bages ved 175 grader (varmluft) i 12-15 minutter. Smager godt kolde, så kan med fordel laves til et par dage.
 • toast!
 • pirogger
 • pizza snegle
 • rugbrødsmadder (men så hellere pizza snegle ikke?)
 • Har du flere bud?
Kommentarer (5)
 • Jeg begyndte at smågrine da jeg læste pølsehorn. Maj ‘19 havde jeg handlet ind til pølsehorn som skulle bages da jeg nærmede min terminsdato. Jeg fik aldrig bagt de pølsehorn for skæbnen ville at den morges de skulle bages gik vandet og et døgn efter var jeg beriget med min lille datter i favnen

 • Hvis man ikke har tid, hænder eller lyst til at bage pølsehorn, så har jeg netop fået øjnene op for færdigbagte pølsehorn, som kan købes på frost fra fx nemlig.com. De tør op på et par timer.

 • Jeg fødte min lille søn den 7. December, og jeg har god erfaring med at spise diverse supper, chili con carne og rugbrødsmadder i hånden 😜

 • Lasagne der er skåret i småstykker kan nemt spises med en hånd når man ammer, Bare lige dæk babys tøj med en stofble til når man spiller 🙂

 • Jeg drak smoothies hver morgen i min sidste barsel. Jeg fyrede havregryn, bønner og lignende i for at de også mættede. Det lyder som et overskudsprojekt, men det var bare nemt og hurtigt at lave, blenderen i opvaskeren klar til næste morgen, bum.

Læg en kommentar

Din email-adresse vil ikke blive publiceret

© 2021 Matilde Trobeck. All Rights Reserved. A GreatSimple website