Du læser lige nu
Status pt.

Status pt.

Det går stærkt herhjemme for tiden. Det har det faktisk gjort det seneste år. Det ved du nok, hvis du følger med herinde regelmæssigt. Jeg mødte Kristian og gik fra at være single til at være kærester, så gift, så gravid. Nu har vi også købt lejligheden ved siden af, som du kan læse mere om her. I den forbindelse har jeg fået mange spørgsmål, som jeg vil forsøge at besvare i dette indlæg. Samt en opdatering på det hele. I er så søde og interesserede i, hvad der sker i mit liv. Det er dejligt at I følger med, mange tak for det. I gør det muligt for mig at leve af min store passion, det kan i tro at jeg sætter stor, stor pris på.

Lad mig tage det i punkter:

 • Spir. Vi kalder jo baby for Spir, indtil vi har besluttet os for andet – og indtil han er ude, for jeg synes det er mærkeligt at kalde ham et navn, når vi ikke har set ham endnu. Vi har et navn, som vi rigtig godt kan lide. Tjek listen over drengenavne lige her! Der er selvfølgelig også en med pigenavne, den kan du finde her. Jeg er i skrivende stund i uge 31, og jeg har det ret godt. Jeg har ingen større gener – udover at jeg er voldsomt træt, men det har jeg været nærmest hele graviditeten – så det er næsten blevet en vane. Mit bækken og min hofte giver sig også lidt for tiden, men udover det, så har jeg det godt og jeg glæder mig helt enormt til at møde ham. Og til at blive mor.
 • Podcast. Jeg optager stadig én gang om ugen, så der kommer et nyt afsnit ud hver uge  (der er 20 afsnit ude nu!). Det fortsætter (forhåbentlig) til og med de første uger af december. Jeg har termin midt i december, så optagelsen af sidste afsnit er planlagt til 5/12. Så må vi se om det bliver med Spir på armen, i maven eller om vi udskyder optagelserne. Hvis du endnu ikke har lyttet til min podcast, så handler den om min graviditet men også om graviditet i et større perspektiv. Den handler om ikke at ville have børn, komplicerede fødsler, jeg har besøg af en læge, besøg af Anna Bogdanova (træningsekspert), besøg af en mor til tvillinger, besøg af Szhirley som jeg taler om mommypolice med (ikke udgivet endnu, så husk at abonnere!). Jeg er rigtig glad for min podcast, som jeg laver sammen med Ramblings Media.
 • Lejlighedsprojekt. Vi har gjort det, som de fleste anbefaler ikke at gøre – når man er sidst i en graviditet. Vi har et større byggeprojekt i gang. Vi har købt lejligheden ved siden af – og skal vælte en væg, så to lejligheder bliver til én. Vi får over 100 kvadratmeter og jeg glæder mig helt vildt. Faktisk også til processen, selvom den altid bliver længere end man tror, mere rodet og kaotisk. Men vi har jo en lejlighed som vi kan bo i, mens det hele foregår. Så alting skal nok blive godt og jeg glæder mig til, at få meget mere plads, mulighed for at lave babyværelse, arbejdsrum og mere plads til alt vores habengut. I er mange som spørger ind til de praktiske ting, når man nu skal lægge to lejligheder sammen. Kommunen skal give lov, ligesom andelsboligforeningen (i vores tilfælde) skal give lov. Så er der regler og andet man skal tage hensyn til, når man fjerner en væg – hvis den er bærende etc. Det skal lige undersøges – heldigvis er Kristian civilingeniør, så han har tjek på mange af de ting, som vi skal have styr på og lov til. Min svigerfar er i øvrigt også ingeniør, så vi har godt med hjælp på dén front. Hoveddøren som fører ind til vores nye lejlighed skal blændes. Vi får et badeværelse mere, køkken laves om til et børneværelse, vi får et walk-in (som Kristian får til hans tøj) og så et stort rum, som skal bruges til soveværelse, den her (som jeg ønsker mig) og til min arbejdsplads. Det er et stort rum, så der bliver rigeligt med plads, så vi også kan have en sidebed stående, mens Spir skal sove i den. Vi håber at blive færdige med det meste og det mest kaotiske, inden Spir melder sin ankomst, meeeen vi er også optimistiske.
 • Ægteskabet. Dét er der mange af jer, som spørger ind til. Vi har nu været gift i snart 4 måneder. Jeg er så lykkelig sammen med Kristian. Han ved hvordan jeg har det, inden jeg har det – hvis det giver mening. Han er omsorgsfuld, kærlig, sjov og nærværende. Han er min bedste ven – og så er han den eneste, som får lov til at komme helt tæt på. Jeg elsker at være gift med ham! Han er den helt rigtige mand for mig. På lørdag har vi været kærester i et år. Det fejrer vi endnu – månedsdagene, selvom at vi også er gift. Vi er stadigvæk latterligt nyforelskede, og jeg nyder det i fulde drag. Det skal forhåbentlig være sidste gang, at jeg er forelsket. Jeg skal fandme have det hele med.
 • Graviditeten. Den har jeg allerede skrevet om, og jeg ævler også om den på min instagram + stories (nærmest dagligt). Jeg har taget 7 kilo på, jeg mærker liv hver eneste dag og jeg er så glad for min mave, som vokser med hastige skridt for tiden. Jeg glæder mig sådan til at blive mor.
 • Noget negativt? Det er sgu svært at finde noget, som ikke er dejligt i øjeblikket. Dét nyder jeg i den grad, hvem ved hvor længe dét holder. Jeg er gravid og det er sådan en dejlig tid. Bloggen har flere læsere end nogensinde, jeg har masser at lave, jeg griner hver eneste dag, jeg har dejlige veninder, en god familie og et lykkeligt ægteskab. Så er alt andet ligegyldigt. Omend der er mennesker derude, som gerne vil forpurre det. Men det får de ikke lov til. De må gå videre med deres negativitet, for det kan ikke ramme mig for tiden.

Hvad er status på dit liv? Godt og dårligt? Del meget gerne i kommentarfeltet, jeg elsker at vide hvem i er og hvad der sker i jeres liv. I ved så meget om mit! Kys!

 

 

Kommentarer (11)
 • Lykkelig og skide bange er status på mit liv!
  Vi har en tidlig MD på torsdag, for at tjekke strukturen omkring vores datters hjerte.
  Har drømt det går godt, ligesom jeg to gange drømte det blev en pige (før vi vidste det!), så tror selvfølgelig på at alt er som det skal være.
  Men for satan hvor er man bekymret for de 140 gram der tumler rundt i maven.

 • 15 dage siden et semiakut kejsersnit (en stor pige, der lavede kolbøtter i maven og ikke gad nærme sig udgangen, så efter en mislykket igangsættelse fik vi 6 timer til at forberede os på et kejsersnit), efterfulgt af voldsomme start problemer med amningen, der endelig er ved at være på plads – meget frustrerende, da det gik så nemt med storebror. Vi er glade, lykkelige, megatrætte og taknemmelige over at alle har det godt ❤️ vi bor stadig i en lejlighed, vi helst vil flytte fra pga pladsen, men vi har fået ryddet ud og ommøbleret, så vi godt kan være her til noget bedre dukker op ❤️ så alt i alt, kan man sku ikke beklage sig over sin egen verdenssituation ❤️❤️

 • Meget lidt at klage over i det store hele – alle er raske og glade, og jeg har det godt. Har dog lidt kriller i maven over diverse voksen-emner der presser sig på for tiden, og savner ind i mellem at kunne spille “ung og dum”-kortet og pjække fra liv med fadøl på værtshus og nul vigtige beslutninger i vente, ala gymnasiedagene 😄 Men altså, det er nok bare den indre tryghedsnarkoman, der må få et rap over nallerne – det dør man som bekendt ikke af 😁

 • Jeg er også gravid og er i uge 32, så har termin lige inden dig. Jeg har det også SÅ skønt, lidt mere træt, men træner stadig på rimeligt niveau, cykler til og fra arbejde og sover ganske fornuftigt. Vi skulle have været gift i september, og havde planlagt et fedt bryllup med fest og 50 gæster, men så blev jeg gravid med lynets hast, og har stadig en uåbnet pakke med ægløsningstests, som vi ville benytte til at køre sikre perioder, for at undgå graviditet inden brylluppet. Det korte af det lange er at vi flyttede brylluppet til august 2020. Det var den bedste beslutning, for jeg har kunne fokusere 100% på graviditeten og ikke haft noget at stresse over 😃😍

 • Jeg er på barsel i øjeblikket, men lige om lidt skal jeg tilbage på arbejde, men det er noget uklart om mit job stadig er der. Så fra at være i den dejlige barselsboble, så går jeg desværre en ukendt tid i møde, og jeg kan ikke rigtigt få et svar på, hvad der skal ske.
  Jeg nyder til gengæld at følge dig. Ønsker jer alt det bedste 😊

 • Kæmper mig i øjeblikket ud af en depression som har kostet mig motivationen for mit studie, men det skal ikke ødelægge at jeg bliver færdig med det til sommer! Man kan hvad man vil også med kognitive vanskeligheder 😀

 • Godt: Jeg er 34+1 og blev i fredags udskrevet efter 2,5 uges indlæggelse – hvilken glæde for egentlig skulle jeg være indlagt resten af graviditeten, men lægerne mente jeg godt måtte komme hjem alligevel 😄👏🤰🏻. Vi glæder os helt vildt til vores lille dreng snart kommer ud til os ❤️
  Mindre godt – Vores lejlighed er ikke blevet solgt så hurtigt som vi havde troet den ville.
  Og så har jeg taget en del på, men når man ikke må røre sig så kan det være svært ikke at tage på. Hvis det kun er det der er skidt i vores liv, så synes jeg faktisk vi har det rigtig godt 😄

 • Mit liv pt indeholder ligesom dit, mange gode forandringer. vi fik ny bil her efter sommerferien, Jeg venter babypige nr. 2 og har termin her den 18/10, med min kæreste igennem 14 år, som btw blev min mand i lørdags da vi blev gift. Vi flytter til en ny by her d. 1 december. Og idag fylder jeg 30 år. Så der sker og er sket meget de sidste 3 måneder

 • Det er så dejligt at se hvor godt det går dig. Og alle de andre, som har kommenteret herinde ❤️ Håber det bliver min tur på et tidspunkt. Jeg er alenemor, sygemeldt og i udredning for personlighedsforstyrrelse, som højst sandsynligt er borderline. Det er super hårdt at være selv med en krudtugle på 2 år, når overskuddet er så småt. Al min energi bliver brugt på at sørge for han har det godt. Jeg nyder de dage hvor han er hos sin far og jeg ikke skal tænke på andre end mig selv. (Må man godt sige det? Det gjorde jeg i hvert fald lige.) Heldigvis trives min dreng til fulde og hver dag er jeg mere end stolt over hvilken dreng jeg har fået formet stort set alene selvom jeg har det som jeg har. Held og lykke med din forestående fødsel og med dit nye liv som nogens mor. Det er fantastisk. Og hårdt! 😢❤️

 • Åh, hvor er det dejlig læsning! ❤️
  Her går det godt og mega travlt. Jeg har fornylig født vores 4. og 5. barn, de skønneste tvillingedrenge 👶🏻👶🏻 De kom som lidt af en overraskelse og valgte ovenikøbet også at melde deres ankomst 8 uger for tidligt. Så vi har haft en heftig sommer, for at sige det mildt

 • Åh, hvor er det dejlig læsning! ❤️
  Her går det godt og mega travlt. Jeg har fornylig født vores 4. og 5. barn, de skønneste tvillingedrenge 👶🏻👶🏻 De kom som lidt af en overraskelse og valgte ovenikøbet også at melde deres ankomst 8 uger for tidligt. Så vi har haft en heftig sommer, for at sige det mildt 😅
  Jeg har haft første dag alene på barsel idag og det er gået over al forventning – må indrømme at jeg er en smule ængstelig når jeg er helt alene med dem, selvom jeg har prøvet det 3 gange før. Men Hey, nu er der dobbelt op på alt – både smil, gråd, amning og bleskift 😍

Læg en kommentar

Din email-adresse vil ikke blive publiceret

© 2021 Matilde Trobeck. All Rights Reserved. A GreatSimple website