Du læser lige nu
Hvor længe har i kendt hinanden?!

Hvor længe har i kendt hinanden?!

Dét spørgsmål var jeg lidt nervøs for at blive stillet, da Kristian og jeg skulle fortælle at vi er blevet forlovet. Det blev vi nemlig i torsdags, da Kristian med K gik på knæ midt i stuen, foran den mikroskopiske IKEA sofa i vores lillebitte lejlighed, mens solens stråler strømmede ind på os. Jeg er forlovet. FUCK! Så er jeg voksen. Ikke?

Det pudsige er at ingen har nævnt noget om, hvor længe vi har kendt hinanden. Ingen. Ikke engang de tætteste veninder, som jo altid kan tillade sig, at sige alt til mig. Det er jo derfor, at jeg har dem. I hvert fald én af grundene. Men de er så glade. Ligesom mine forældre er. Og min familie. Og JER. Jeg delte billedet på min instagram igår og det er væltet ind med beskeder – jeg kan simpelthen ikke nå, at skrive TAK til jer alle sammen. Men vid at det betyder så meget for mig, at I er glade på mine vegne. Det er for vildt. Jeg er meget, meget rørt. Jeg forsøger at få læst alle kommentarene, beskederne, mails og directs som jeg har fået. Tak for kærligheden.

Kristian og jeg har været kærester siden d.14 oktober 2018. Det er 141 dage. K friede efter 137 dage. Det føles som flere år siden, at jeg spurgte ham om vi skulle være kærester. Vi mødtes på Tinder (læs mere om første date og hvordan vi blev kærester), og siden har vi været sammen.

Jeg anede intet om at han gik med planer om, at fri til mig. Han var lidt fraværende og sad og kiggede ud i luften mange gange, efter jeg kom hjem fra Costa Rica. Men jeg vidste at han havde hovedet fuld af tanker, da han i dag er startet på nyt job og det kræver jo altid lidt tankevirksomhed. Men i torsdags var det særlig slemt. Og jeg sagde til ham, at det var mærkeligt. Han gik rundt om sig selv, mens jeg gik i bad, tog kjole på og de røde støvler, for planen var at vi skulle ud og spise frokost. Jeg stod i stuen og kiggede på ham og pludselig sagde han: “Luk lige øjnene. Jeg skal vise dig noget“. Jeg gjorde som han sagde og da jeg åbnede øjnene sad han på knæ foran mig. Med en stor, sort, skinnende æske i hånden. Og han rystede helt vildt. Og jeg har aldrig set ham være så nervøs, som han var lige der.

Han sagde: “Jeg ved at jeg vil dele mit liv med dig. Vil du gifte dig med mig?“.

Jeg gik et skridt tilbage og sagde “tager du pis?“. Men jeg kunne godt se, at han mente det. Så jeg satte mig på knæ og krammede og kyssede ham indtil han sagde: “Svarede du ja?“. Og jeg sagde “Selvfølgelig vil jeg gifte mig med dig“. Og så gav han mig ringen på. Og vi kyssede og krammede og græd lidt. Lige præcis som jeg synes at det skulle være. Helt stille og roligt, uden at for meget hurlumhej og uden andre end ham og jeg. Midt i stuen, hvor vi bor. Hvor vi tilbringer mange timer sammen, hvor vi føler os hjemme og mest som os selv. Vores fristed. Det var helt perfekt.

Han har selv designet ringen. Den har to safirer i lyserød og en diamant i midten. Det er den smukkeste ring, jeg nogensinde har set. Og det er det smukkeste spørgsmål jeg nogensinde er blevet stillet. Jeg er så glad, lykkelig og fuldstændig flyvende for tiden. Det har jeg faktisk været siden jeg mødte Kristian. Han er min kærlighed.

Hvornår, hvordan og alt det der, det har vi ikke rigtig talt om endnu. Det bliver ikke i år. Men måske næste år. Lige nu vil jeg nyde at jeg nu er forlovet og jeg vil forsøge at sige det i alle tænklige sammenhænge. Jeg er lykkelig. Og jeg havde aldrig troet at jeg skulle være lykkelig igen. Det er 6,5 år siden, at jeg sidst var lykkelig. Jeg havde glemt hvordan det føltes. Jeg glemmer aldrig hvordan følelsen af at være ulykkelig føles. Jeg glemmer aldrig hvordan mørket omsluttede mig i så mange år. Hvor ligegyldigt livet var for mig. Men Kristian har fået mig så langt væk fra den følelse. Nu vil jeg livet igen. Nu er jeg lykkelig. Jeg savner, men jeg er lykkelig. Endelig.

Du må ikke give op. Det findes. Kærligheden findes. I en eller anden form. Hvis jeg kan finde den, så kan du også <3

Kommentarer (29)
 • Sidder her og små hyler her på kontoret!
  Kæmpe stort tillykke!

  Og op i røven med hvad andre tænker, jeg blev gift med min drømme mand efter lidt 1,5 år!

 • Nu tuder jeg midt i bussen ! Årh! Hvor er det stort! Stort tillykke med kærligheden ❤️❤️❤️

 • Sidder helt og tuder nu ❤️❤️ hvor er jeg glad på jeres vegne ❤️❤️ stort tillykke med jeres kærlighed ❤️❤️

 • Jeg mødte min mand efter at have været i et forhold 3,5 år. Vi mødte hinanden en uge efter mit brud med min eks. Jeg flyttede mere eller mindre ind, efter at have kendt ham i 14 dage. Han friede efter 70 dage 31/12-17 og vi blev gift 31/12-18. Jeg har aldrig været lykkeligere end jeg er i dag ❤️
  Og STORT TILLYKKE!

 • FANTASTISK! Stort tillykke <3 Det er fuldstændig lige meget, hvor længe man har kendt hinanden. Når man er 31 og 29 (mener jeg, K er), så har man altså en anden ballast til at tage stilling til, hvornår noget helt særligt er i støbeskeen. Nogle gange støder vi på den person i 30’erne, andre gange som 17-årig, som jeg er. Det vigtigste er, det føles rigtigt for Jer, og det kan alle se, at det gør det. Hurraaaa.

 • FANTASTISK! Stort tillykke <3 Det er fuldstændig lige meget, hvor længe man har kendt hinanden. Når man er 31 og 29 (mener jeg, K er), så har man altså en anden ballast til at tage stilling til, hvornår noget helt særligt er i støbeskeen. Nogle gange støder vi på den person i 30’erne, andre gange som 17-årig, som jeg var. Det vigtigste er, det føles rigtigt for Jer, og det kan alle se, at det gør det. Hurraaaa.

 • Stort tillykke! Hvor længe er også lige meget 😀 min mand og jeg var spæde 19 år da vi blev forlovet efter 3 måneder som kærester i 2009. Til april har vi været kærester i ti år. Man ved det bare når det er! Tillykke med forlovelsen og kærligheden! <3

 • Det er måske et af de smukkeste indlæg du har skrevet, jeg føler alle dine følelser med dig, og kærligheden. Det er så dybt, men kort og præcist. Det er hjertevarmt, og jeg er så glad på jeres vegne, det er en mærkelig følelse at være glad på nogen man ikke kenders vegne, men du formår at lukke os ind, så vi føler vi er en del af dig, og det jeg så taknemmelig for.
  Kæmpe tillykke til jer, jeg ønsker det allerbedste for jer.

 • Jeg tuder af glæde sammen med dig.. kærligheden er smuk.. tror på, at en dag, kan jeg vise en ring frem❤️

 • Tillykke, tillykke.
  Jeg mødte min mand til en julefrokost en lørdag aften. Om søndagen flyttede vi på hotel sammen, boede der 14 dage. Flyttede i en fremlejet lejlighed sammen. Blev gravid efter 4 måneder, gift efter 5 måneder, og nu 19 år senere har vi villa, volvo, vovse – og 4 børn.

 • Hvor er det romantisk!
  Jeg er SÅ over mega glad på jeres vegne, 1000 gange Tillykke med forlovelsen og hvor er det bare en flot ring 😍

 • KÆMPE stort tillykke med forlovelsen. Jeg fik helt kuldegysninger over historien. Tillykke med hinanden.

 • Du fortjener det så vanvittigt meget og 1000 tak fordi du deler dine tanker med os & inspirerer ; )))

 • Stort stort tillykke! Jeg sidder her med tårer i øjnene! Hvor ER det bare FANTASTISK at I har fundet hinanden! ❤️

 • Kæmpe stort tillykke!
  Fra mine forældre mødte hinanden til, at de var gift, gik mindre end 6 måneder. When you know you know ❤️

 • Kæmpe kæmpe tillykke Mathilde!!! Jeg fik da helt tårer i øjnene da jeg læste dit indlæg. Især den sidste sætning ♥️

 • Stort kæmpe tillykke.
  Jeg bliver dælme helt rørt – du fortjener virkelig kærligheden. Dejligt at vi får lov til at følge dig her og på insta. Tak for du er den du er

 • Stort tillykke 🙂
  Jeg er meget glad på jeres vegne. Du fortjener så meget kærligheden!
  Lykken er at ville hinanden 🙂

 • SÅ smukt skrevet! Jeg sidder midt på mit arbejde og har tårer i øjnene!
  Jeg er så lykkelig på dine vegne! Det må være det mest ultimative spørgsmål at få <3

 • Jeg sidder ved frisøren og fælder en tåre – Hvor ér det skønt! Stort tillykke til jer ♡

 • Elsker at læse det her😍😍😍 man bliver så rørt ❤️ I fortjener det❤️❤️❤️

Læg en kommentar

Din email-adresse vil ikke blive publiceret

© 2021 Matilde Trobeck. All Rights Reserved. A GreatSimple website