Du læser lige nu
10 ting du ikke skal sige til en kvinde over 30 år

10 ting du ikke skal sige til en kvinde over 30 år

23313137_10212738915080236_1400476249_o

Årh gud et uheldigt billede og jeg vil da også, som en bonusinfo, skrive at jeg var vældig fuld og netop havde drukket min allerførste (og sidste) fernet branca. Fy for satan.

Men jeg blev 30 år i onsdags og det går indtil videre helt fint. Det er lidt mærkeligt, men jeg har jo et skønt liv og det går mig godt på mange områder og alder er jo altså bare et tal. Jeg er alligevel umoden som en 17 år og har et sprog som en gammel sømand, så intet passer alligevel sammen.

Da dagen ramte mig, fik jeg mange søde beskeder. Tak for dem. De var alle sammen søde, men ikke alle blev modtaget sådan. Lad mig da bare være ærlig. Nogen af dem er på listen, andre har jeg hørt selv eller fra andre. Tilføj endelig!

 1. Du holder dig godt nok godt, af en kvinde i din alder..“. (FYI man føler sig dobbelt så gammel, når du siger sådan).
 2. Har du overvejet at begynde at ansøge om adoption?“.
 3. Dine æg bliver jo ikke yngre, få dem da frosset ned just in case!“.
 4. TADAAA. Jeg giver dig hermed en anti-age creme og en øjencreme. Det skal du altså begynde at bruge nu, hvor de fine rynker melder deres ankomst!“.
 5. NU må du nok hellere begynde, at sænke niveauet når du leder efter mænd. Du kan ikke rigtig tillade dig at være kræsen i din alder!“.
 6. Nu har du nået den magiske alder. Nu tror alle mænd du dater, at du vil have børn inden for 3 måneder“.
 7. Ej hvor skægt. Så meget hud havde du slet ikke i ansigtet for et par år siden!“. (Hvad fuck er der “skægt” ved det?).
 8. Så er der kun 10 til de 40, hva’?” (Okay professor).
 9. Ej havde du forestillet dig at være single på din 30 års fødselsdag?” (true story og personen fik mig til at grine, hvilket dumt spørgsmål!).
 10. 20’erne er til at dumme sig i, det fik du sandelig gjort hva’?“.

Folk siger dumme ting sommetider. Byd endelig ind med flere, uanset alder og lys i lagkagen!

Vinderen af Renew Life konkurrencen blev i øvrigt Mai Ø (jeg har sendt dig en mail!). God mandag venner, unge som gamle!

Kommentarer (6)
 • Haha, folk siger så mega mange dumme ting 😀
  Og helt ærligt, hvor af dem tror de egentlig selv, du havde brug for at høre?

 • ‘Uh, 28 næste gang? Så begynder man pludselig at tænke over, hvorfor man ikke har nået mere, eller.. Gør du ikke?’ – Altså jo nu gør jeg sgu da!

 • Det er ‘ sent’ du fik kommentaren om at du skal sænke standarten på smagen af mænd, den fik jeg allerede da jeg var omkring de 25

 • 😂 Åhh folk er simpelthen så gode og ‘kloge’ med deres små råd og kommentar. Eller faktisk bare nej.
  Og kommentarerne bliver kun bedre med årene – man kan ihvertfald få trænet mavemusklerne godt af at grine sådan af / med folks kommentar – skal jeg hilse og sige fra den 33 årige kvinde her.

 • I hear you sister! Fyldte 30 i sommers… og man føler lidt at folk ser en som viiiiirkelig gammel. Folk stiller også virkelig spørgsmålstegn ved at jeg ikke har børn endnu (uret tikker jo😉🙄)

Læg en kommentar

Din email-adresse vil ikke blive publiceret

© 2021 Matilde Trobeck. All Rights Reserved. A GreatSimple website