Du læser lige nu
“Jeg får aldrig en kæreste” minus “aldrig”

“Jeg får aldrig en kæreste” minus “aldrig”

img_4922

Jeg har netop været på mit 3.modul på madmentor uddannelsen og sikke et modul. Du kan læse om min uddannelse i indlæggene her og her. Jeg bliver forhåbentlig færdig i november og jeg har valgt denne uddannelse fordi jeg synes at den er voldsomt interessant og fordi jeg ved at der er brug for madmentorer. Hvad kan man, som madmentor? Du kan mange ting og vi lærer utrolig mange ting. Men vores primære opgave er, at hjælpe dig med dit forhold til mad – hvis du har et forstyrret forhold til mad og til din vægt og til dig selv. Det handler ikke om kostplaner, diæter eller forbud. Det handler om, at finde ud af hvordan du kan få det bedre med dig selv, behandle dig selv bedre og blive glad for den du er – som du er. Jeg glæder mig meget til at prøve det af – selvom at jeg er meget nervøs og usikker. Men jeg skal nok lære det! Alting har jo sin start.

Vi bliver coachet meget undervejs på uddannelsen – både af professionelle og af de andre på uddannelsen. Det er i den grad en uddannelse, hvor du bruger dig selv. Jeg lærer så meget om mig selv og jeg lærer så meget om andre mennesker, som kæmper andre kampe end jeg, har andre baggrunde – men som alle vil have det bedre med sig selv, have et bedre liv.

Jeg har ikke et forstyrret forhold til mad, længere. Det kæmpede jeg med i mange år, men da min lillebror døde – blev mad ligegyldigt for mig. Ligesom tøjkriser, sure kollegaer og om jeg nu har til huslejen. Det plejer jeg jo at have, og hvis ikke jeg har – så finder jeg nok en løsning. Det betyder ikke så meget for mig længere. Det som betyder noget er min familie og mine veninder og mig selv. Om jeg har det godt. Og jeg fik det ikke godt af, at have struktur på min kost og planlægge og forbyde mig selv mad. Men jeg har et forstyrret forhold til mænd. Jeg er bange. Hunderæd, faktisk. For at blive ked af det og for at blive såret igen. Av hvor tager det lang tid at komme over et knust hjerte, sommetider er jeg i tvivl om jeg overhovedet er i mål. Det er jeg vist ikke helt, men jeg er tættere på end for bare få måneder siden. Så det er dét jeg arbejder på og med, også på uddannelsen. Vi skulle i en øvelse fortælle det, som fylder mest for os, som vi er bange for. Og mit var: “Jeg får aldrig en kæreste”. Da jeg sagde det højt kom jeg til at græde. For det er min største frygt. At jeg ender som hende der lugter lidt af hårbund og har kattehår på cardiganen. Du ved. Så det går jeg og siger til mig selv – mange gange om dagen. Jeg så pludselig mig selv udefra – og så hvor grimt jeg taler til mig selv på dét område. Så jeg blev coachet og jeg fandt ud af, at jeg skal fjerne “aldrig” fra sætningen og i stedet sige: “Jeg får en kæreste”. Og denne meget lille og samtidig gigantiske forskel har gjort en verden til forskel for mig. For det har jeg sagt til mig selv siden – og det hjælper. Det giver ro indeni. Jeg kan trække vejret når jeg siger det til mig selv. Og jeg kan se frem til det. Nu glæder jeg mig til alt det som venter mig. For det gør det. Nu glæder jeg mig til at blive forelsket igen. Og være syg i hovedet af kærlighed, sove 1 time i døgnet, smile så meget at det syrer i kinderne og kun tænke på ham. Jeg glæder mig helt vildt. Jeg får en kæreste.

Der er introaften på madmentor uddannelsen d.29 august fra 18.00-19.30 – læs mere her.

Kommentarer (4)
  • Åh, sådan har jeg det også! Og jeg har i flere måneder forsøgt at sætte ordentlige ord på den der frygt. Jeg er pisse bange, tør ikke, vil ikke, men vil jo så faktisk virkelig gerne. Og den logiske del af min hjerne ved godt, at selvfølgelig er der en derude, der vil have mig, som synes jeg er faktastisk, som vil elske mig og som kan tage alt det gode og det dårlige, der følger med. Men den anden del af min hjerne, der hvor al tvivlen, såretheden og ovevevelsesmekanismerne bor, den tror ikke en skid på det og kæmper faktisk imod. Men jeg kæmper også. For jeg skal også og får også en kæreste. ❤️

  • Skal man have en kæreste? Er det et krav for at ens liv er fuldendt? (skulle spørge for en ven ik… Og ja, jeg er mega meget single……) Jeg forstår 100%, hvor du kommer fra. Min frygt er til gengæld en anden end at blive såret af en anden – min er at miste mig selv i et forhold, og derfor er min frygt nok, at jeg får såret og ødelagtmig selv. Jeg vil hellere være alene end at være sammen med en, fordi jeg ikke vil leve hele mit liv alene. Tror faktisk ikke rigtig, jeg har en pointe her. Måske bare et behov for at få luftet min egen frygt. Tak for det.. #neversettleforlessthanmagic

  • Jeg har lige fundet dig før nyligt via Instagram. Og vil bare sige, at du inspirerer mig! Og at jeg er virkelig glad for at læse en anden kvindes tanker om det ar være single. Børn, graviditet, bryllupper, forlovelse mv. fylder meget i min omgangskreds. Og det er en møgfølelse, når man selv ønsker det samme og føler sig bagud. Så er det rart at læse den her slags indlæg.

    Og shit, hvor tager er det hårdt at komme oven på et knust hjerte. Og jeg føler mif slidt af at prøve det igen og igen. Men jeg må finde vilje til at fortsætte og åbne mig op igen.

    Hvis du har nogen insights om, hvad der hjælper i forhold til at komme videre efter et knust forhold, tager jeg altid imod med kyshånd.
    Kh Louise

  • Tak for din ærlighed, det er ‘desværre’ rart der er andre i samme båd. Jeg er evigt single, og i fredags troede jeg faktisk min veninde havde fundet mig en super sød fyr som måske ville date mig. Det ville han ikke, han dater allerede en anden. Øv, for jeg havde faktisk samlet mod til at blive inviteret på date af den her søde fyr. Og nu sidder jeg her og bliver usikker på om det bare er en løgn han har sagt til min veninde, fordi jeg ikke er pæn eller god nok, finder jeg nogensinde nogen? Jeg har faktisk hjertesorger, pga. en fyr jeg ikke kender. Øv, men jeg må nok også hellere prøve med sætningen, en dag FÅR jeg en kæreste. I mellemtiden, så tak for dig Matilde, din ærlighed og din omsorg alle os der følger dig hist og her, du gør i hvertfald mere for mi, end jeg tror du kan forestille dig.

Læg en kommentar

Din email-adresse vil ikke blive publiceret

© 2021 Matilde Trobeck. All Rights Reserved. A GreatSimple website