Du læser lige nu
Om at have bikini på – og hade det

Om at have bikini på – og hade det

ass1 ass2 ass3

INDLÆGGET HER UDGAV JEG SIDSTE ÅR – MEN JEG FINDER NU STADIG TEMAET RELEVANT. JEG HAR IKKE ÆNDRET I TEKSTEN, DET BLEV FOR OMSTÆNDIGT I OG MED AT JEG IKKE HAR EN KÆRESTE MERE. JEG HÅBER AT I KAN LIDE DET!

Jeg er lige kommet hjem fra en uge på Kreta med min kæreste og min forældre. Jeg elsker at rejse, jeg elsker at have ferie, jeg elsker at slikke sol og jeg elsker at det eneste problem der kan være på ferien er, hvor man skal indtage sit næste måltid. Men. Jeg. Hader. Bikini. Det er noget af det værste jeg ved og jeg har i mange år kæmpet for at undgå det. Jeg var for 2 år siden i Egypten med min kæreste og hans familie og selvom det var næsten 40 grader havde jeg lange badeshorts på og kom hjem med ret blege lår. I år sagde min kæreste derfor til mig, at jeg skulle tage mig lidt sammen og have bikini på. Hmm. Min kæreste er sådan en der oftest har ret og jeg vidste at han også havde det omkring den skide bikini. Jeg købte den dagen før jeg rejste, uden at prøve den. Pakkede den og håbede på at den blev væk i min bagage undervejs. Det gjorde den ikke og den lå og gloede dumt på mig da jeg åbnede kufferten på Kreta. Jeg tog den på og gik modvilligt ned på stranden. Den første time lå jeg i bikini OG en strandkjole. Til sidst tog min kæreste kjolen af mig og hev mig i vandet. Plasteret var revet af og der var hul på bylden.

Og det var faktisk ikke så slemt. Jeg var i vandet flere gange om dagen i min bikini og lå på stranden i min bikini. Og der skete ingenting! Jeg ved egentlig ikke hvad jeg havde regnet med – at folk råbte af mig? Buhede? Kastede med råddent frugt? Jagtede mig væk fra stranden med høtyve og brændende fakler?

Jeg har tænkt meget over det, og jeg tror at jeg var bange for hvad folk ville tænke om mig og min krop. Jeg kigger jo selv på mennesker i badetøj og jeg skal da ikke sige mig fri for at tænke ting som “hold da op en stor mave”, “hvad er det for nogle knopper hun har der?” eller “wow nogle bryster, de er da vist ikke helt naturlige..” Og jeg var fandeme bange for at andre ville tænke noget om MIG. Lidt ego-agtigt ikk? Det er ikke fordi jeg går og er flov over den måde jeg ser ud på – selvom jeg da selvfølgelig har nogle ting jeg gerne vil lave om på – det har alle. Men som min kloge veninde sagde til mig da jeg stod og vrangede næse til de bikinier hun foreslog: “Man lægger altså meget mere mærke til dig hvis du går og er flov over din krop, det kan alle se. Lad som om du elsker din krop og lad andre tænke lige hvad de vil. Og få så lidt sol på den store røv”. Og sol fik den. Jeg vil ikke sige at jeg glæder mig til at hoppe i bikini og jeg ved ikke om jeg nogensinde bliver pigen der elsker at rende rundt i bikini på stranden – men alting har sin start og jeg har fået taget min bikini mødom. Og det var slet ikke så slemt som jeg troede.

FACEBOOK INSTAGRAM BLOGLOVIN’

Kommentarer (15)
 • Du har da slet ikke noget at flove dig over, og jeg ville vildt gerne have sådan en god fyldig numse- den skal du da så meget vise frem! Det havde jeg altså gjort, haha…!

 • Jeg kan nikke genkendende til hele det her indlæg! Min kæreste siger, at jeg tænker alt for meget over, hvad andre tænker om mig, og det har han nok ret i! For hvis jeg slet ikke tænkte på, hvad andre mon tænker når de ser mig, så ville den der bikini slet ikke være et problem… Men hold da op, du ser jo FANTASTISK ud den bikini! Godt du fik vist din bikinikrop frem! 🙂

 • Der findes ingen perfekte kroppe på stranden. Vi har alle lidt for meget her eller der, og underlige knopper og viser det gerne frem. Jeg nærmere at det er de flotte stramme/veltrænede kroppe man kommer til at kigge efter en ekstra gang 🙂 Så hop i bikinien med os andre, vi bider ikke 😉

 • Du ser jo fantastisk ud i bikini. Jeg har det dog lige modsat dig med bikinien. Jeg eeeeelsker den. Jeg vejer ca tyve kg mere end dig og står ikke knivskarpt. Men der er noget befriende over bikinien. Nu er vi på ferie og nu må vi slappe af og hygge os. Bikinien er ensbetydende med sol, sommer og ferie. Og jeg må ærligt indrømme, at jeg slet ikke kigger på de andre i bikini. Så jeg tænker, at de heller ikke kigger på mig. I år skal vi dog på ferie med mine knivskarpe og lækre niecer på 22 og 18, og så må jeg da indrømme at min 36-årigs morkrop bliver lidt presset. Rigtig dejlig sommer… Når den engang kommer.

 • holy moly….. Wauw sikke en lækker røv!!! Søde ven, når du bliver 37 som mig (38 om et par dage), så ville du ønske din røv stadig var så fyldig og lækker! Trust me!!
  Men nu har jeg fulgt dig et godt stykke tid, så jeg er slet ikke i tvivl om at din røv er lige så fantastisk som 37 årig, som den er nu :smiley: :smirk:

 • Mathilde, der er skønne billeder, du er en køn kvinde, smilende og dyrker en masse sport du er glad for – du virker glad for livet og ved hvad du vil. Please lad være med at være så usikker hele tiden på alt muligt med især din kro- du er en voksen kvinde nu og har så meget at være glad for- nyd livet!

 • Hehe forstår hvad du mener men bikini er efterhånden et krav for at føle sig smart. Og tror det nemt at være utilfreds med sig selv når man er hoppet ned i sådan en, desværre 🙁

 • Forstår hvad du mener men bikini er efterhånden et krav for at føle sig smart. Og tror det nemt at være utilfreds med sig selv når man er hoppet ned i sådan en, desværre 🙁

 • Forstår hvad du mener men bikini er efterhånden et krav for at føle sig smart. Og tror det nemt at være utilfreds med sig selv når man er hoppet ned i sådan en, desværre 🙁

  Håber på der kommer en burkabikini eller hvad det skal hedde 😉

 • Jeg har i går købt min første bikini nogenside, har dog ‘kun’ taget et baby skridt, og har købt en med højtalje haha.
  Nu er næste skridt så om jeg overhovedet tør at tage den på!

Læg en kommentar

Din email-adresse vil ikke blive publiceret

© 2021 Matilde Trobeck. All Rights Reserved. A GreatSimple website