Du læser lige nu
Glæden ved at stå på egne ben

Glæden ved at stå på egne ben

image4 (4)

Nu er det ikke fordi at jeg skal reklamere for at blive single. Dét er bestemt ikke hensigten med det her indlæg. Men når det nu ikke kunne være anderledes, at jeg skulle blive single efter 7 års samliv – så gælder det om at få vendt det til noget positivt. Og det synes jeg faktisk at jeg har formået at få gjort.

Jeg har altid haft kærester og de har nærmest overlappet hinanden. Jeg fik min første rigtige kæreste som 13 årig og siden dengang har jeg ikke været alene i ret lang tid af gangen. Jeg er tryghedsnarkoman og jeg har det godt med at være i forhold. Men nu har jeg været single i 4 måneders tid og det er faktisk rigtig rart. Jeg har lært at jeg godt kan være glad – uden at lykken skal afhænge af en anden person. Jeg har lært at have det godt i mit eget selskab og jeg har lært at der ikke altid er nogen derhjemme som venter og jeg har lært at have det godt med det. Jeg synes stadig at det kan være svært at stå helt på egne ben, fordi jeg skal ordne og klare alting selv – fra regninger til den tilstoppede vask. Det er ikke fordi at jeg kun har haft kærester som har sørget for mig og jeg intet har lavet. Men min ekskæreste og jeg fordelte opgaverne og jeg stod for nogle ting, han for nogle andre. Men hold nu kæft hvor er det altså også rart at opdage, at jeg godt kan selv! Det har altså givet mig en del selvværd og stolthed og dét vil gerne reklamere for: Glæden ved at kunne selv! Dén følelse er helt ny for mig og den kan jeg godt vænne mig til.

Kommentarer (4)
  • Tak Matilde! Tak tak tak… Er lige blevet single efter 5 år, og jeg er på samme måde som du, den største tryghedsnarkoman, jeg kan komme i tanke om. Derfor varmer det i en ellers ret så utryg tid at vide, at det kan lade sig gøre at komme igennem det på en god måde! Tak fordi du deler dine erfaringer!

  • Godt indlæg!
    Jeg har nu været single i snart 2 måneder efter et forhold på 6 år. Jeg synes, ligesom dig, at det er rart at finde ud af at man sagtens kan tingene selv og at man lige så stille og roligt bliver glad for det :-).

  • Jeg siger også tak! Jeg er blevet single for snart en uge siden efter 5år. Det gør pokkers ondt men jeg er så glad for at du deler dine erfaringer, og læser andres kommentarer at jeg ikke er alene. Tak tak selvom det hele ser sort for mig lige nu! <3

  • Hej Mahilde,

    Det lyder rigtigt sundt 🙂

    Noget helt andet – jeg håber, at det er okay; hvor er dine tights fra?

Læg en kommentar

Din email-adresse vil ikke blive publiceret

© 2021 Matilde Trobeck. All Rights Reserved. A GreatSimple website