Du læser lige nu
Når man bliver single efter mange års kæresteliv

Når man bliver single efter mange års kæresteliv

Så følger der nogle ting med..

 • Du er den eneste som gør rent. Og du har ikke andre end dig selv som du kan blive irriteret på, hvis det ikke bliver gjort.
 • Du skal selv kæmpe med lynlåsen i ryggen på din buksedragt. Og det er dig selv som skal kæmpe en brav kamp med at få den lynet ned, når du har vand i øjnene og næsten tisser i din dragt.
 • “Sikke en fin plakat, den skal hænge der..” Nej. For du kan ikke sætte noget som helst op. Du kan ikke finde ud af at bruge noget værktøj og du har ikke noget værktøj.
 • Forvirringen og spørgsmålet: Skal jeg så have Tinder? #isitjustasexapp?
 • Og apropos Tinder – tør jeg overhovedet at være nøgen overfor en anden igen?
 • Ja. Det er din egen skyld at der ikke er mere toiletpapir.
 • Ja det er dig og kun dig der skal betale husleje, el, vand, internet, telefon, licens, forsikringer. Og du skal have styr på det hele selv. Også den skide budgetkonto.
 • Smile og bide dig selv (hårdt!) i tungen når folk siger: “Du er 27 år ikke? Det var da en kedelig alder at blive single i.. Så får du nok ingen børn, hva’?” .
 • Afløbet er stoppet. Og det er din arm som skal derned og hive slimede ting op. Og der er ingen som får ondt af dig bagefter.
Kommentarer (17)
 • Til det næstsidste punkt:
  Du må aldrig lade andre menneskers forventninger gå dig på. Hvis du havde fået barn som 22 årig havde deres reaktion været ‘det var godt nok tidligt’. Man kan aldrig gøre alle tilfredse og skal det bestemt heller ikke. Folks halvufølsomme kommentarer (som de ofte ikke gennemtænker) må virkelig ikke gå dig på. For de er ikke dig og de lever ikke dit liv.

 • Jeg går igennem samme scenarie som du, lige for tiden. Faren tilønsk datter som jeg var sammen med gennem 5 år, er jeg gået fra.
  Vi fik bare ikke det bedste frem i hinanden længere.

  Det er super hårdt og der er flere dage jeg har lyst til bare at blive liggende og græde i min seng under min dyne. Men når det sker så prøver jeg at tænke på hvordan jeg drog den beslutning jeg gjorde og tørre så tårerne af mine kinder. Uden det hårde er er det gode ikke så godt, det prøver jeg at huske når det er slemt.
  Jeg var ikke glad og det kunne min datter mærke. Allerede nu på trods af ny lejlighed og økonomiske problemer er vi meget gladere.

  Så jeg kan virkelig føle dig, men op med humøret smukke Mathilde. Du er en smuk og stærk pige, du fortjener at være lykkelig! Tiden læger alle sår❤️

 • JA TAK TIL TINDER!! Det er simpelthen det sjoveste og noget man jo altid har haft lyst til at prøve efter man er blevet single – jeg blev selv udsat for singlelivet efter dog ‘kun’ 7 måneders forhold(som føles som meget mere i de ivrige ungdomsår..hej jeg er 18 apropos), men Tinder er blevet min redningsmand til ikke at tænke på min x constanze! Bortset fra da jeg så selv fandt ham på Tinder, men så blev der jo sjov ud af det blandt veninderne 😀
  Spring ud i det – du er 100% garanteret et godt grin og et så sjovt samtaleemne med dine veninder 😀

  Og pisse sjove ‘issues’ i indlægget her. Kan nikke genkendende til mange af dem 😀

  Har fulgt dig i mange år efterhånden – så ja det var fra da jeg var 15-16 år 😉 Så du gør noget rigtigt!

 • Nogle gange skal folk bare holde deres k***. Altså. Hvad er det for en kommentar med børnene? Som om, man ikke allerede selv har tænkt over det tusind gange (yes, jeg bliver snart 27, og jeg vil også gerne lave børn snart. Men det kræver lidt en at lave dem med, har jeg hørt).
  Kæmpe virtuel krammer til dig! Og som andre skriver: Gør det bedste for at lukke af for andre menneskers forventninger til dig. <3

 • Jeg håber jeg kan trøste dig bare en liiiille bitte smule med, at Tinder ikke KUN er en sexapp. Jeg fandt min kæreste på Tinder, og han er bare en rigtig god fyr. Så det er altså ikke kun creeps, som bruger Tinder – selvom jeg også var meget skeptisk. Derudover er Tinder genial til at få en hulens masse komplimenter; min selvtillid røg i top efter Tinder..
  Håber du er okay. <3
  God dag til dig, mange tanker fra Matilde. 🙂

 • Det er altid hårdt at blive single.
  MEN 27 er ingen alder, vi lever i det 21 århundrede – jeg kender en kvinde som fik sit første barn som 39 årig pga. Karrieren. Gør hvad du føler er rigtigt alt andet er ligegyldigt så længe man er omgivet af de rigtige mennesker.
  Mht. Tinder fandt jeg selv min nuværende kæreste, med lidt rationalitet og skepsis er det ikke kun en knalde app 😉 og ellers så er det god griner! Evt kig på ‘tinder tragedier’ på Facebook.
  Men nyd også at være single – det har sine goder!

 • Jaaaaa, du skal da have Tinder! Der er overraskende mange søde fyre. Bare sørg for at skrive med dem længe nok til at gennemskue dem 😉
  Og glem hvad folk siger mht. børn. Det er dit liv og du gør hvad du vil, NÅR du vil, HVIS du vil!

 • lev selv single som 27 årig efter 9 år med hvad jeg troede var manden. Nu er jeg snart 31, har fundet MANDEN og har et barn på 1,5 år, der er masser af håb

 • GLEM de åndssvage kommentarer! Og nej, singlelivet er ikke let (især ikke i starten), jeg kom selv ud af et langt forhold for et års tid siden. Men jeg lover dig, at lidt efter lidt finder man sig selv i det, og det er også en slags personlig sejr når man finder ud af, at man faktisk KAN styre både budgetkonto, flad cykel og ophæng af dumme billeder. Så føler man sig sej og selvstændig-kvinde agtig 😉 Og tinder er det sjoveste tidsfordriv – go for it! 🙂

 • da jeg var 27, var jeg også single… Men mødte og min nuværende mand det samme år. I år fylder jeg 35, vi er lykkeligt gift på 5. år og har Alfred på 5 og Elin på 1,5 år. DET SKAL NOK GÅ!

 • 28 år, lige blevet droppet efter 4 år. Og ved at dø over de medfølende blikke og medlidenheden!
  Måtte tage frugt med på arbejde forleden og dele ud fordi man jo ikke selv kan nå at spise det men stadig handler ind til to = ynkeligt

 • Fylder selv 27 til sommer og har været single i snart to år. Jeg er virkelig også træt af, at folk konstant skal nævne jeg er single (som om jeg ikke selv ved det), og kigge på mig med medlidenhed. Jeg tænker faktisk at jeg er glad for at være ung lidt endnu, for man skal nok få familie og børn en dag, og så er det slut med at nyde sin frihed eller hvad man siger 🙂

  • Ja du har helt ret.. Vi må nyde det, for det kan jo ikke være anderledes 🙂

 • Prøv at være 37, barnløs og blive single efter 10 år…. SÅ skal du eddermame se blikke ala ‘Hvorfor hænger du ikke bare dig selv? Alt håb er jo ude for dig nu’

  Fuck you very much. Ja, det er det, jeg selv tænker, men andre skal sgu da ikke sige det!!!

Læg en kommentar

Din email-adresse vil ikke blive publiceret

© 2021 Matilde Trobeck. All Rights Reserved. A GreatSimple website