Du læser lige nu
Jeg slår endnu et slag for at være ærlig og sårbar – også på de sociale medier.

Jeg slår endnu et slag for at være ærlig og sårbar – også på de sociale medier.

tumblr_lpj0wms9O11qe9igxo1_500

Jeg har holdt noget hemmeligt for jer. Eller hemmeligt og hemmeligt.. Men der er noget jeg ikke har fortalt jer, fordi jeg ikke har været klar til det. Men nu er jeg vist ved at være klar. Og så alligevel slet ikke.

Jeg går igennem en rigtig svær periode lige nu. Min kæreste og jeg har nemlig besluttet os for at flytte fra hinanden. Det har været en fælles beslutning og en beslutning som har været længe undervejs. Vi har været sammen i næsten 7 år og han er min allerbedste ven. Vi er ikke uvenner, vi kan tale sammen, selvom det gør rigtig ondt. Jeg bliver boende her i lejligheden indtil videre og det er jeg rigtig glad for, da det sidste jeg kan overskue lige nu er at flytte.

“Og hvad rager det mig” tænker du måske. Det rager dig fordi jeg gerne vil være med til, at begrave det skide glansbillede som hersker på blogs og andre sociale medier. Livet er ikke en dans på roser for nogen som helst! Heller ikke jeg. Livet går op og ned og lige nu skal jeg igennem en nedtur. For sådan er livet. Mit liv er ikke kun træning, mad, flotte poses og filtre. Mit liv er som dit – helt normalt. Og lige nu er jeg i kærestesorg, jeg ligger i fosterstilling og jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har støvsuget eller lavet mad.

Tør du vise når dit liv ikke er perfekt?

Kommentarer (12)
 • Jeg sender knus, kram og kærlighed din vej <3
  Jeg er selv i gang med alt det dér og derfor er det SÅ "rart", at vide, at andre pigehjerter er i samme båd – jeg føler mig efterhånden ikke så alene mere.

  – K

 • Jeg går igennem fuldstændig det samme lige pt. Min kæreste og jeg gik fra hinanden efter 7½ år. Han turde sige det vi begge havde tænkt… Og ja, selvom det er den ‘rigtige’ beslutning, så gør det stadig pisse ondt, og man tuder for et godt ord/minde/sang – you name it… Min eks sagde noget, som jeg er begyndt at føle: Jeg er sikker på vi får det bedre på den anden side, bare vent og se… Og han har nok ret – jeg vælger at tro på der er en mening med de ting vi bliver udsat for… Oven i det hele har jeg været sygemeldt med stress og i den forbindelse har jeg gået ved en psykolog – og ham har jeg også brugt i den private process jeg går igennem og det er en gave… Der kan jeg sige alt uden fysisk eller psykisk filter – overvej det, hvis din familie eller vennekreds ikke er nok. Men jeg kan sige/love dig – du får det godt igen og du bliver stærkere og gladere! Og som min kloge far siger – det kan godt være det er slut, men alle de dejlige minder, vil ingen kunne tage fra dig/jer! Husk dem – og smil (når overskuddet kommer igen) Sender medfølende tanker til dig fra en trofast følger

 • Kæft jeg håber der er mange piger der læser dette og tar det til sig – kærestesorger kan være et bæst og hvis man samtidig skal lade som om alt er okay, bliver kampen bare det hårdere:/ Ville ønske jeg havde læst denne besked som yngre og turde stå ved at det gjorde ondt og at livet var svært! Flot indlæg!!!

  Husk du stadig har en lækker røv 😉

 • Kære Matilde,
  Først og fremmest vil jeg sige tak, fordi du er dig. Jeg har været sammen med min kæreste i 5 år, og vi befinder os nu også ved en skillevej, og det er ikke nemt. Jeg har virkelig følt mig alene om det her, og derfor var det virkelig rart at læse dit opslag, og blive mindet om, at man ikke er alene, så tak for din ærlighed.
  Masser af varme tanker herfra <3

 • Hej Mathilde

  Ligesom de andre, er det rart at føle man ikke er alene. Min kæreste valgte at gå fra mig i søndags, og alt ting er bare blevet så svært. Jeg er virkelig ked af din situation, og håber du kommer igennem det med oprejst pande

 • Jeg elsker din blog mere og mere, og allermest fordi jeg er så fyldt med respekt for dine personlige og fuldt ud menneskelige blogindlæg <3

 • Aj okay, har lige sendt dig en happy happy mail, fordi jeg har vundet løbeskoene. Og så læser jeg dette fine men sørgelige indlæg. Kram til dig – min (eks)kæreste og jeg gik fra hinanden for noget tid siden efter 11 år (og et barn), og det var (og er) benhårdt, men vi er stadig gode venner og beslutningen føles med tiden helt rigtig. Håber, den følelse (snart) kommer til dig, når du har givet dig selv tid og rum til at ligge i fosterstilling.

 • Pas rigtig godt på dig selv – også i forhold til det stressindlæg, du netop har postet. For dælen, Matilde, din far har helt ret, og en professionel ville sige det samme – også med en bekymret mine.

  Du har ikke kun følelsesmæssigt brug for at være god ved dig selv nu – og hver dag, både med og uden kæreste, du skal også være god ved dig selv fysisk.

  Ang. glansbilledet. Ja, det tør jeg godt vise, at mit liv ikke består af. Du kan, hvis du orker det og har lyst, kigge forbi min blog og se, at jeg ikke gør mig i glansbilleder. Det er det sure med det søde, dvs. et ægte og ærligt liv.

  Mange, mange tanker til dig.

Læg en kommentar

Din email-adresse vil ikke blive publiceret

© 2021 Matilde Trobeck. All Rights Reserved. A GreatSimple website